Detox & Wraps

Improve health through detox!

De Universal Contour Wrap® is van oorsprong een medische behandeling voor lever- en nierpatiënten, ontwikkeld door de Amerikaanse Doctor R. Strem. De Wrap wordt omwille van zijn afslankende werking ook als schoonheidsbehandeling toegepast. Door het ontdoen van de gifstoffen ontstaat er namelijk centimeter verlies. De behandeling kan dus zowel medisch als cosmetisch worden toegepast.


Naast het ontdoen van de gifstoffen en het verlies van cm's zijn dit nog extra voordelen:

 • Toning en versteviging – de bodywrap revitaliseert de elastine van het lichaam en verstevigt plekken waar vet is opgeslagen, zodat het lichaam letterlijk de vorm krijgt die het verdient.
 • Scrubben en reinigen – gedurende de behandeling wordt het gehele lichaam ingepakt in de warme klei en bandages, wat betekent dat elke centimeter van de huid gereinigd en gevoed wordt, zodat deze er geweldig uitziet en u zich fantastisch zult voelen als u de Detox & Wraps studio verlaat.
 • Huidverstrakking – de bodywrap is een effectieve manier om loshangende huid te verminderen na een zwangerschap of een gewichtsverandering door een dieet of een cosmetische operatie, zoals een maagverkleining of gastric bypass.


De behandeling is niet alleen geschikt voor mensen met overgewicht. Aangezien door de opschoning van het lichaam de stofwisseling versnelt is de Wrap een geweldig hulpmiddel is bij afvallen. Iedereen die een verstrakking, versteviging en ontgifting van zijn lichaam wenst, is gebaat bij deze verzorging. Tijdens de behandeling kunnen probleemzones zoals billen, dijen en buik extra behandelt worden met klei, voor een optimaal resultaat.

De Universal Contour Bodywrap®

 • Werkt op plaatsen waar omvang vermindering moeilijk is;
 • Ideaal als kick-start bij gewenst gewichtsverlies, maar ook tijdens en na het afvallen;
 • Maakt striemen, littekens en cellulitis minder zichtbaar;
 • Voor iedereen met lever- en nierproblemen, na periodes van zware medicatie of met huidproblemen;
 • Is er voor iedereen die geen verblijf gunt aan toxische stoffen in het lichaam;
 • Een goede opschoning voor dames die een uitdaging hebben bij het zwanger worden én
      verstrakt en verstevigt de huid na zwangerschap;
 • Is een ideale voorbereiding op een vakantie of speciale gelegenheid;
 • Heeft al zijn werkingen ook bij slanke mensen (ook die krijgen gifstoffen binnen en slaan deze op!);
 • Is er voor iedereen die er - snel - goed uit wil zien!


Een zeer ontspannen behandeling. Hoe het werkt?

De elastische wikkels zijn opgewarmd in een zeeklei oplossing en omvatten het lichaam. De afvalstoffen die in de huid en de vetlaag opgestapeld zijn, voelen zich sterk aangetrokken door deze warme omslag en gaan langs deze weg het lichaam verlaten. De wikkels voelen heel comfortabel aan en mogen er na een uurtje rusten weer af. De huid voelt zijdezacht aan en u hoeft na een behandeling niet te douchen. De klei die zich in de poriën van de huid bevindt zal op deze manier nog enkele dagen kunnen doorwerken, met verder centimeter verlies tot gevolg. Met de Universal Contour Wrap® gaat men zich lekker in zijn vel voelen, alsof het lichaam opgelucht is van een pak gifstoffen verlost te zijn. De hele behandeling is in twee uur voltooid.


Belangrijk: De Universal Contour Wrap® is geen gewichtsverlies behandeling, maar de wrap geeft uitzonderlijk goede resultaten in combinatie met een afslankkuur. Dit is geen behandeling waarbij u water verliest. We raden u zelfs aan om na de behandeling regelmatig water te drinken om de ontgifting te stimuleren en om het lichaam van onzuiverheden te ontdoen.


Mijn advies voor een gezonder en slanker lichaam

Ik raad iedereen de eerste keer een kuur van drie behandelingen aan. Of u meer behandelingen nodig heeft hangt af van het totale centimeter verlies dat u wenst te bereiken, of u de behandeling combineert met een dieet, hoe los uw huid op bepaalde plaatsen is en hoe vast de reeds gevormde cellulitis is. De afslankende werking van de behandeling is heel populair, het is daarbij niet ongewoon dat klanten na een kuur van meerdere behandelingen een maatje kleiner in kleding worden.
Niettemin blijven de gezondheidsaspecten van de behandeling van centraal belang.  


Heeft u nog vragen of wilt u zich inschrijven voor een kuur, stuurt u dan een berichtje via het contactformulier.