Detox & Wraps

Improve health through detox!

Waarom je darmen detoxen?
Praktisch ieder mens heeft vervuilde darmen. 
Een vervuilde darm bevat soms meer dan 5 KILO afvalstoffen. Dit komt door het gebruik van antibiotica, suiker, alcohol, ongezonde vetten en andere verkeerde voedingsgewoonten. Hierdoor krijgen slechte bacteriën de overhand. Ze hechten zich aan de darmwand en vormen een giftige slijmlaag, de zogenaamde biofilm. Doordat de biofilm zich aan de darmwand hecht droogt deze uit en raakt ontstoken. Voedingsstoffen worden hierdoor niet goed meer opgenomen en er kunnen kwaaltjes en ziektes ontstaan

Q-Start is een unieke methode die je lichaam de broodnodige dosis voedingsvezels en spijsverteringsenzymen geeft om onverteerde elementen in je spijsverteringsstelsel af te voeren in slechts 1 dag!

Wat is het nut van een darmreiniging?
Afvalverwijdering, energieboost, gewichtsverlies, slankere buikomvang, verbeterde opname van voedingsstoffen en het letterlijk loslaten van "oude shit"

In het menselijk darmstelsel bevindt zich een schadelijke slijmlaag welke door schadelijke bacteriën is gevormd. Dit wordt ook wel de biofilm genoemd. Je kunt het vergelijken met het slijmlaagje dat je in een bloemenvaas aantreft als je ze te lang laat staan, alle schadelijke bacteriën maken een slijmlaag om zich te beschermen. De biofilm bevat naast schadelijke bacteriën ook vaak schimmels en virussen. Door de biofilm droogt de darmwand uit en raakt geïrriteerd. Voedingsstoffen zoals vitaminen en mineralen, maar ook medicijnen worden minder goed opgenomen terwijl schimmels en virussen wél doordringen in het bloed. Dit proces kan ontstekingsreacties, overgevoeligheden en overgewicht veroorzaken.

Werking
De darmreinigingskuur bestaat uit 7 maaltijd vervangende shakes per dag. Het unieke ingrediënt van de Darm Detox zijn de gefermenteerde vezels van de oliepalmboombast, die in de biofilm doordringen en zich samen met de andere vezels laten “volzuigen” met vocht waardoor de biofilm opzwelt en de darmwand weer bevochtigd. Hierdoor wordt de biofilm losgeweekt van de darm en uiteindelijk via de ontlasting opgeruimd.

Belangrijk
Het product werkt in het gehele darmstelsel (uniek in de wereld), is makkelijk in gebruik, is 100% natuurlijk en bevat geen gluten, suiker, soja noch lactose.
Bijzonder product

Darm Detox is uniek in de wereld. Dit komt door het werkzame ingrediënt van de gefermenteerde bast van de oliepalmboom. Het fermenteren van deze bast is een zeer moeizaam proces, maar essentieel voor de werking van dit product.


De vezel
De gefermenteerde vezels van de bast van deze palmboom hebben als eigenschap dat ze tot diep in de kern van de vervuiling, oftewel de “slakken”, kunnen doordringen. Dit is noodzakelijk omdat de slakken zich aan de slijmlaag van de darmen hechten en anders niet zullen loslaten. Deze vezels dringen dus door tot diep in de slakken en bevochtigen ze daar van binnen uit. Op deze wijze laat de vervuilde slijmlaag van de slakken los en komt deze op simpele wijze naar buiten glijden, zonder enige moeite, kramp of pijn.


Okra
Daarnaast bevat het product ook nog okra, een ingrediënt dat de slijmlaag van de darmen zelf bevochtigt en weer optimaal laat functioneren. Dit is nodig omdat door de jarenlange vervuiling van de darmen de eigen slijmlaag uitgedroogd en ontstoken is.


Maaltijdvervanger
Daarnaast is het product tevens een maaltijdvervanger omdat het noodzakelijk is om tijdens de detox de darmen tijdelijk rust te geven. Alleen dan kan de darm zich goed gaan detoxen. Dat lukt niet als de darmen ook nog gewoon moeten werken aan de spijsvertering. De Darm Detox bevat alle voedingsstoffen om tijdens het detoxen geen enkel tekort of gebrek te lijden. U zult daardoor geen enkel honger gevoel ervaren en zich fit en comfortabel voelen.